Najnovšie recenzie zo sekcie Tlačiarne
- rychlo tlaci jednoducha instalacia wifi z mobilu hlavne dobra cena kupil som v datarte za 59
- skoda ze len ciernobiela nema obojstrannu tlac
ale za tu cenu super vec hlavne ze neni atramentova
- vre
- qevtq
- qete
- klasika HP
- malý, spratný aj do malých priestorov, pekný, funkčný
- trochu ho počuť, asi nie vhodný na častú tlač
- mal som atramentovú tlačiareň, stále problémy s náplňou
- výborné rozhodnutie pre túto tlačiereň
- veľká spokojnosť, pracuje ako hodinky
- nemám žiadne výhrady, vrelo odporúčam pre nových zákazníkov
Tlačiareň zaberá málo miesta (oproti tej, ktorú som mal doteraz), rýchlo tlačí a má wifi modul. Obávam sa len trochu vyšších nákladov na náhradný toner.
spokojnosť
- Lahka
- Dlha vydrz
- Kvalitna tlac
- Jednoduche ovladanie
- Viac moznosti pripojenia
Skvela prenosna tlaciaren s dlhou vydrzou a velmi kvalitnou tlacou. Ma zaroven viac moznosti na pripojenie. Zatial som s nou velmi spokojny. Este aj dobre vyzera a ovladanie je jednoduche so zobrazenim na vlastnom displeji. Vsetky potrebne informacie sa daju pozriet aj bez pripojenia k PC.
Bezproblémovosť
- Lacna napln a vela vytlacenych stranok z neho
- Kvalitna tlac
- Pripojenie Wifi tlac aj z mobilu
- Postačujúca kvalita tlače pri veľmi nízkych nákladoch
- Cena originálneho toneru na 1500 strán len 16 €, bežne u konkurencie je to 40 € a viac
- Malé rozmery, vyklápací zásobník na papier, takže nezaberie veľa miesta, keď sa práve nepoužíva.
- Hlučnejšia tlač, ale to ja asi pri laserových tlačiarniach vždy
- šikovná tlačiareň
- Wifi pripojenie
- Xl naplne
- Zatiaľ neviem koľko vydržia náplne treba skúsiť
- Chýba podrobnejši popis k pripojeniu a taktiež inštalácia programu canon v slovenčine.Trvalo dosť dlho kým sme došli na to ako pripojiť pomohlo nám nakoniec návod na YouTube.
- Fajn
- kvalitná tlač
- rýchle nastavenie tlače cez Wi-Fi
- malé rozmery (mám menší stôl :-) )
- podpora viacero formátov vrátane obálok
- dobrá cena
Pracuje od prvého zapojenia. Na správne fungovanie stačí nainštalovať ovládač, HP printer manager je inštalovať zbytočné, len zaberá miesto a spomaluje štart Windows.
- 100% kvalita
- Wifi
Rozmery spôsobujú, že ak je pripravená na tlač, tak je vystavená prachu - zásobník na čistý papier je odokrytí. Zásobník na potlačený papier sa musí pred tlačou otvoriť - ak ho necháte otvorený stále, tak sa dnu práši..
Tlač cez wifi vyžaduje inštaláciu aplikácie do mobilu - ktorá nie je v slovenčine a nefunguje spoľahlivo.
Tlačiareň sa dodáva bez pripojovacieho USB kábla. Inštalácia cez wifi je komplikovaná a nefunguje podľa návodu.
Návod na inštaláciu je veľmi stručný a pre neskúseného človeka nedostatočný.
Napriek tomu, že sa s routerom spojila cez wps, v sieti ju nebolo vidieť a inštalátor z disku ju nenašiel.
Stiahnutie ovládačov z oficiálnej webovej stránky nefungovalo. (Skúšané na dvoch PC).
Technická podpora v slovenčine nefunguje - dostanete len e-mailový kontakt do zahraničia.
Kvalita tlače taká obyčajná, na text ok, fotky slabota.
Záver: tlačiareň nie je drahá, ale už by som ju nekúpil.
- Robí čo ma
- Nieje veľká
- Rýchla
- Wifi
- Najlacnejšie originálne tonery a valec aspoň čo som tak preskumal.
Jednoduchá tlačiareň bez zbytočnosti, ako je scener, duplex a blbosti. Na takéto domace tlačenie skvelá.
- zlý internetový obchod
- Nezaberá veľa miesta
Zobrazujem 321 - 340 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...15 16 [ 17 ] 18 19...25 Ďalšie »