Najnovšie recenzie zo sekcie Tlačiarne
- Super
- spokojny
- Za tie peniaze akurat
- Kompaktná
Kvalita tlače dobrá, zázrak som nečakala a je za ten peniaz na domáce použitie akurát. Maličká, wifi funguje. Spokojnosť.
- Super, rýchla inštalácia, kvalitná tlač
- Vizuálne tiež pekná, maličká:-)
Treba dokúpiť kábel na prepojenie PC a tlačiarne
- Jefnoducha ale kvallitna tlac
- Odporucam pre mensie firmy alebo pre studentom VS
Ma malo moznosti nastavenia tlace
- V baleni nie je USB Kabel 2.0 (typ A/B). Musel som ho dodatocne objedant.
- Velmi kvalitna tlačiaren,name to že sa da pripojit na siet ,na mojom počitači som si mohol uplne všetko vytlačit danu tlačiaren mi našlo za to ,lebo som ju mal pripojenu na siet a aj pevny počitač som mal tiež tak to nebol žiadny problem!!
Nemám žiadnu nevýhodu ,skvor chcem pochváliť obchod, že mi pri mojej zlej objenavke vyšiel v ústrety ,lebo som chcel tiež Cannon ale multifunkčnú !!!
- Vysoká kvalita fotografií, rýchlosť tlače a pomer cena/výkon.
- Jednoduchá maličká tlačiareň, nezaberie veľa miesta na stole
Balenie neobsahuje kábel na pripojenie do PC.
Tlaciaren vydrzi tlacit max cca 20 stran a potom sa potrebuje vychladiť takze je naozaj len na domace pouzitie s nie moc velkym a častým tlacenim.
- ked su nove farby ide pekne
- niekedy nechce tlačit alebo netlačí
- kvalita tlače je mala niekedy hrozna
- ak by som vedel ze dakto bude tlačit zvolil by som laserovu.
- primeraný výkon, dobrá cena
- Kvalita tlace sa casom vyrazne znizovala. Teraz sa tlaciaren neda pouzit. Strasne svetly vytlacok
- Zbytocne draha tlac. Nikdy toner nevyltacil pocet stran ako je napisane. Aj ked pokrytie strany je minimalne
Neodporucam
- jednoduchá obsluha
Produkt skvelý,nit čo vytknúť.
Pohodova tlaciaren na domace pouzitie, staci jej elektrina a wifi. Ticho lezi v rezime spanku niekde nenapadne bokom. Tlac z mobilov cez Brother plugin bez problemov.
- Zatiaľ sme spokojní
- Nejde o tlačiareň. Je použitá zlá grafika. Ide o pás do tlačiarne.
Je potrebné sledovať čo píšete a zobrazujete na stránke!!!
Zatiaľ spokojný.
- Nezaberá veľa miesta
- Nepotrebujete káble, stačí WiFi
- Pohodlné tlačenie fotiek kdekoľvek
Zobrazujem 341 - 360 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...16 17 [ 18 ] 19 20...25 Ďalšie »