Najnovšie recenzie zo sekcie Tlačiarne
- Dobrá cena
- Rýchla tlač
- Wi-fi
- Obojstranná tlač
Som spokojný s výberom. Chýba mi len nemožnosť obojstrannej automatickej tlače. Využívam hlavne tlač cez wi-fi app z mobilu a PC.
- obyčajná malá laserová tlačiareň pre nenáročné, občasné používanie
funguje, som spokojný
- Treba ju vybrať z krabice
- Výhoda je, tá že mini tlačiareň je praktická a dá sa ľuschovať
- Nevýhoda produktu, je tá že sa veľmi obtiažne inštaluje a rozbieha počiatočná komunikácia medzi tlačiarňou a mobilom.
Celkovo je produkt dobrý, fotky tlači pekne a ticho. Foto papier je lesklý a je aj samolepiaci, takže si fotky môžete nalepiť do albumu. Rozmery fotky sú 7,6 × 5 cm.
Tovar mi ešte nebol dodaný.
- kvalitna a obojstrana tlac
- Cena /výkon
- malý,šikovný tlačiaren
Rozhodla kvalita fotografii nad relativne nizkou životnostou.Kupil som ju namiesto, lacnejšej ip-7250 ktora vydržala iba do zaručnej doby.
rýchla inštalácia, kvalitná tlač, dobrá inštalácia na počítačovej sieti
- Pripojenie do siete a tlac cez wifi som nastavil za 5 minut. Odvtedy tlaci.
- Rychlost tlace
- Ked zabudnem vyklopit horny drziak na papier, tak mi vytlacene papiere hadze na zem.
Zatial vytlacila len par desiatok stran, takze tazko na nejake hodnotenie, no vyzera to na fajn tlacku. Hlavne tlac cez wifi nebol problem nastavit a este ani raz nezavahala. Oproti predchadzajucej hp, ktora sa po tyzdni statia musela vypnut a zapnut inak nebola v sieti, je to super.
- Bezproblémová inštalácia
- Duplex
funguje aj ovládanie cez VIFI
- Wifi, aplikácia v mobile, ......
- jednoduchá inštalácia
- tlačí kvalitne a rýchlo
- jednoduchá obsluha
- nie príliš veľké rozmery
Robí to čo má :)
- Duplex
- Jednoduchá inštalácia
- Malá
- Spratná
- Dá sa prikúpiť baterka
- Menu nemá slovenský, ani český jazyk
Keď si chcem vytlačiť fotky, ktoré hneď podarujem, toto je vcelku dobrá volba, dá sa prikúpiť baterka na použitie bez elektrickej siete, bohužiaľ nedisponuje menu v slovenskej, ani v českej lokalizácii, pekné čierne prevedenie, pripojenie k tlačiarni je aj káblom, aj Wi-Fi, má slot na pamäťové karty, kvalita tlače je vcelku dobrá, po stiahnutí aplikácie do smartfónu, sa dá trochu robiť úprava pred tlačou.
- V domacich podmienkach skvela tlaciaren.
Zobrazujem 301 - 320 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...14 15 [ 16 ] 17 18...25 Ďalšie »