Najnovšie recenzie zo sekcie Tlačiarne
Zatiaľ som s tlačiarňou spokojná, nezaberie veľa miesta, výhoda wifi prepojenia.
- Tlačiť dokumenty bezdrotovo cez wifi
- Prášková náplň žiadne zaschnute trysky v atramentovej naplni
Za primeranu cenu vynikajuce kvalita
+ obojstranna tlac
+ rychlost
+ moznost pouzivat aj papier s nizsou gramazou
- Malá kompaktná tlačiareň
- Jednoduchá manipulácia/inštalácia
- Tichá
- Kábel na napojenie tlačiarne k notebooku v cene
Určite odporúčam. Trocha sme sa potrápili s napojením tlačiarne na wifi ale cez počítač to išlo hravo. Tlač je v poriadku, zatiaľ bez akýchkoľvek chýb. Po napojení na wifi už tlačíme aj priamo z mobilného telefónu. Pri napojení kábla do PC sme tlačili hneď po nainštalovaní tlačiarne (nainštalovala sa sama po pripojení). Vrelo odporúčam do domácnosti, kde neplánujete tlačiť ako "veľkotlačiareň".
šikovná tlačiareň, na wifi
Vytlačené zatial 4 strany , všetko OK.
Úžasne jednoduchá inštalácia. Do teraz som používal tlačiarne HP. Ak budem v budúcnosti kupovať tlačiareň tak určite Brother.
1200dpi, obojstranna tlac, wifi, celkom rychla a za rozumnu cenu, na domace pouzitie idealna
- rychla,ticha dobry pomer cena vykon
Vsetko co je slubene - je splnene: tlaci, rychlo, kvalitne, cez wifi, a hlavne - na 2h stranah!
- Wifi
- Podporuje veľké množstvo protokolov pripojenia a tlače
- Tlačí rýchlo
- Tlačiareň prišla s tonerom na 500 strán
- Má mód šetrenia energie
- V balení je aj usb kábel
- Nový toner stojí 50€(1000 strán)
- Tlačiareň papier nevyrovnáva. Ak ho teda nedáte presne rovno, môžete to mať vytlačené nakrivo
- Štandardne sa tlačiareň uspí do 1 minúty kvoli šetreniu energie. Treba to prestaviť aby si ju mohli nájsť cez wifi iné zariadenia lebo ked sa uspí, tak sa vypne jej wifi pripojenie.
- Tlačidlo napájania slúži na zapnutie. Stlačením sa zapne alebo prebudí. Nikde nie je uvedené ako ju vypnúť. Skúšaním som prišiel na to že dlhým stlačením sa vypne. Musí byť ale najprv zobudená. Nič z tohto nie je v manuáloch.
- Nepodporuje 5Ghz wifi siete
- Je priemerne hlučná
- Software pre tlačiaren je dosť limitovaný. Nastavenia sa v ňom nedajú zmeniť ak je pripojená cez wifi.
- Na zmenu nastavení cez wifi je nutné sa pripojiť na ip adresu tlačiarne cez prehliadač, na jej webové rozhranie. Toto rozhranie je ale strašne pomalé. Všetky akcie trvajú zopár sekúnd i keď je tlačiareň hneď pri routri.
- Nemá žiaden display, iba 3 podsvietené tlačidlá. Podľa toho ako blikajú/svietia máte vedieť čo sa deje
Lacná tlačiareň s wifi. Nedostatkov má dosť ale ak zoberiem do ohľadu cenu tak to až tak nevadí.
- malá dobre prenosná
- batéria dlho vydrží
- pomerne rýchla tlač
Výborná prenosná farebná tlačiareň. Veľmi pomocná na služobných cestách.
- rýchla tlačiareň
- aj cez wifi
- prehľadné menu na displeji
- log tlačených dokumentov, asi aj rozdelenie tlačených docs podľa osôb
- nemá scanner, nemá copy funkciu
- displej je dosť vystúpený (12 cm nahor) a dokonca presahuje ostatnú tlačiareň o 4 cm aj vpravo - teda možno oň neúmyselne zavadiť
- 22 kg
Splnila očakávania.Super vecička.
- Malá, naozaj kompaktná laserovka, na MACOS išla okamžite, s PC bol problém s rozbehaním, nový notebook už nemal CD mechaniku....
Pripojenie LEN cez relatívne nebezpečné WPS wifi pripojenie... takže pripojím, vytlačím, odpojím...
- lacna tlaciaren a lacna tlac
- lacny toner
- rychle sa zapne
- ticha
- airprint
- problem s postscript tlacou cez mac os, tlaci to nezmysly, cez mobil a cez windows okay. Napr tlac PDF nefunguje cez IOS.
produkt splňuje moje požiadavky na zariadenie tohto druhu
- funguje
- rýchla
- trochu hlučná
vraj kvalitna tlaciaren(na odporucenie dodavatela tonera)
pre mna zbytocny displej (ale nevadi)
tlaci rychlo a dobre / obojstranne
pouzivame ju len ako USB tlaciaren (nie ine som necakal)
ma dost drahe originalne naplne (su aj neorigo za 1/3 ceny)
Zobrazujem 281 - 300 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...13 14 [ 15 ] 16 17...25 Ďalšie »