Najnovšie recenzie zo sekcie Tlačiarne
- vyhoda
- vyššia pamäť oproti konkurencii
- Lacná a spoľahlivá tlačiareň, s možnosťou potlače CD. Jednoduchá obsluha a slušná kvalita potlače, lacné náplne. Za danú cenu a lacnú prevádzku neni čo riešiť.
Slabší software - nemožnosť zálohovať projekty na dodanom CD software.
- formát
- Kvalita tlače
- lacné náplne
- výdrž náplní
- vyššia obstáravacia cena
- častejšie sa musí čistiť tlačová hlava
Tlačiareň používame vo firme na tlač fotografií prevažne v najvyššej kvalite. Rýchlosť tlače aj kvalita je výborná. Tak isto aj spoľahlivosť a spotreba nápnlí je na veľmi dobrej úrovni. Momentálne sme na nej vytlačili 6700 fotografií formátu 10x15cm a ide stále perfektne bez žiadného problému. Veľmi dobre hodnotím aj software, ktorý je pribalení k tlačiarni. Jediná menšia chyba krásy je že pri veľkom množstve tlače musíte častejšie čistiť tlačovú hlavu pretože vám tlačiareň začne vynechávať a robí biele čiary.
Inak sme mi aj naši zákazníci nad mieru spokojný a neviem o inej lepšej alternatíve za tie peniaze a náklady na tlač.
je super
- tlaci
- nahradne naplne v dobrych cenach
- pri kupe je napln iba na 500 stran
Ked kupite tlaciaren za dobru cenu musite sa hned pripravit na to ze po 500 stranach tlacenia budete kupovat novy napln takze vyrobca uz na vas zaraba.
- nevlastním ho dlho, ale podľa uvedeného popisu produktu všetko zatiaľ funguje ako má, kvalitu posúdiť neviem, to ukáže čas ako si dal výrobca na výrobe záležať, ale produkt doporučujem, robí pekné solídne fotografie.
- o nevýhode produktu zatiaľ neviem, snáď by mohol byť cenovo lacnejší fotopapier, pretože jedna fotka vyjde cenovo cez 40 centov. 15 euro za 36 fotiek je myslím dosť, ale inak spokojnosť.
Produkt doporučujem. Ak luďom vyhovuje max. rozmer fotografie 10x15 cm tak sa ho nemusia báť kúpiť. Fotografie robí fakt solídne. Ako je kvalitne vyrobený ukáže čas, to posúdiť neviem.
- vytlacila 600 stran technickej prace na supu
- z cierneho toneru ubudlo 1/4
- farebne sa nedali rozoznat
- rychlost tlace je adekvatna atramentovke, neurazi ale ani nenadchne
- pri najvyssej kvalite je fakt krasny obraz
- vyssia cena,to ale vynahradi absolutne low cost tlac
- 5€ flasticka atramentu
- 3 cierne v baleni
- mala
- lahka
- ticha, ale nespal by som pri tom
- uplne idiotske uchytenie nadobiek na atrament
- asi 20 minut prvotny "zazeh" pri naliati novych atramentov
NEODPORUCAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! do rodiny s malymi detmi, nadobky na atrament su takmer volne polozene vedla tlaciarne v externom zasobniku a staci trosku drgnut a uz sa uvolnuje (zalepil som obojstrannou paskou), treba byt extremne opatrny aj pri plneni atramentov, jediny spoj medzi telom tlaciarne a nadobkami su jemne silikonove hadicky. Staci vecsia sila a roztrhnu sa.
Toto je jedine negativum co som nasiel. Dost vysoka cena na to ze to je uplne basic model, co prakticky nic nevie, okrem tlace (a tu robi fakt skvelo).
Potreboval som lacnu tankovu inkjetu, toto splnila na jednicku. Laserovka ide do skrine :P
- Rýchla tlač
- Kvalitná tlač (aj obr.)
- Nízke náklady
- Veľký zásobník na papier
- Možnosť tlačiť na tvrdý papier, obálky, samolepky
Možno trochu väčšia hlučnosť
- zatiaľ ho skušam
som spokojný,je to produkt,ktorý som chcel a mam velmi dobré skusenosti s HP výrobkami
Odporucam
- asi levný provoz
- pokud ovšem nejsou poruchy
těsně před koncem záruky oprava
po půl roce oprava už bez záruky - 2500Kč
po půl roce opět oprava - cena v opravně opět cca 2500Kč, už jsme nedávali opravovat, neustálé zasychání barev a čištění
Tiskárna Epson XP205, která stojí 6 x méně, tyto problémy nemé
Za takúto cenu dobrý nákup. Výhoda je, že má ovládače pre rôzne operačné systémy na diskete (aj pre W 10 !). Ďalšie výhody či nevýhody ukáže čas (kvalita toneru, výdrž valca a p.).
- neupozorni pred skoncenim toneru (proste prestane zrazu tlacit)
- špiní strany od toneru
- stale premysla a nieco nacitava
- papier sa posuva takze tlaci krivo
Absolutne otrasna tlaciaren a nechcela by som ju ani zadarmo!
Ak mate len jedny nervy tak si ju rozhodne nekupujte!
- Slušná tlačiaren
- Na domace pouzitie ok. Zatial sme tlacili len to, co sme potrebovali. Cas ukaze ...
- Trvalo mi asi hodinu, kym som tlaciaren bezdrotovo pripojil. Druhy den sa vo Win10 objavil problem s obojsmernou komunikaciou (tu treba vypnut v nastaveniach portov).
- Zasobnik na papier trci z tlaciarne, preto ju budeme musiet prelozit na ine miesto, ako sme mali povodne v plane.
- nízka cena
- malé rozmery
- pekný dizajn
- tichá
- bezokrajová tlač je podporovaná len pre formát A4. A3 a A3+ nie.
- farby dodané spolu s tlačiarňou málo vydržia
- žltá farba mi bola dodaná zaschnutá
- tlačiareň mi rozmazáva červenú farbu aj keď tlačím na najvyššej kvalite
Na tlačenie dokumentov z wordu je možno vhodná. Ale vôbec neodporúčam na tlač výkresov, nakoľko nieje schopná tlačiť bezokrajovo formát A3 a A3+. Kvalita tlače je zlá, nakoľko čiary na výkrese mám rozmazané. Teraz už ľutujem, že som sa ulakomil na nízku cenu, lebo pre mňa (na tlač výkresov) je nepoužiteľná. Inak pekny kus nabytku, pasuje do obyvačky k čiernej stene.
- Po necelych troch rokoch nefunkčná - chyba B200, v práci tlačiareň Canon po dvoch rokoch nefunkčná. Fuck off Canon
Zobrazujem 441 - 460 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...21 22 [ 23 ] 24 25 Ďalšie »